Més de 400 infraccions a la darrera campanya policial de comportaments imprudents al volant

Els controls s’han produït des del 14 de febrer fins al dia 27 i, en gran part, les sancions han estat per no respectar els límits de velocitats establerts

Control policial a la rotonda de la Dama de Gel.
Control policial a la rotonda de la Dama de Gel.

La Policia ha realitzat el darrer mes de febrer una campanya especifica de comportaments imprudents al voltant. Des del dia 14 fins al 27 s’han constatat un total de 413 infraccions. Gran part d’elles, gairebé totes, són per no respectar els límits de velocitat establerts.

La campanya té com a objectiu prevenir el comportament imprudent de certs conductors en carreteres urbanes, interurbanes i secundàries de les diferents parròquies. Així, es busca reduir els accidents de trànsit amb resultat de lesions. De les 413 infraccions detectades, 356 sancions han estat per no respectar els límits de velocitats, i s’ha fet mitjançant controls amb radars.

D’altra banda, les sancions més destacades han estat pel que fa a la senyalització. S’han produït 17 infraccions per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada, 13 per prohibitius i 12 per senyals d’obligació.

En el decurs d’aquesta campanya s’ha posat èmfasi en la conscienciació per corregir determinades actituds indegudes en la conducció. La Policia busca, mitjançant la publicació d’aquestes dades, intentar reduir la sinistralitat, per garantir una millor seguretat per als conductors i els vianants.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending