Més d’un 21% de nous donants de sang en la campanya organitzada per l'Escola andorrana

L’acció s’ha desenvolupat entre l’1 i el 3 de febrer al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

La campanya s'ha fet de l'1 al 3 de febrer.
La campanya s'ha fet de l'1 al 3 de febrer. CREU ROJA ANDORRANA

La campanya de donació de sang organitzada i gestionada pels alumnes de primer curs de segona ensenyança d’Encamp, Ordino i Santa Coloma ha comptat amb 359 donants, amb un 21,17% de nous i una afluència màxima les tardes de dijous i divendres quan s'han superat les 80 donacions. S’ha desenvolupat entre l’1 i el 3 de febrer al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Aquesta campanya, que ja és un clàssic, és mèrit dels 350 alumnes que amb l’ajuda dels seus docents organitzen des del febrer del 2019 aquest esdeveniment, que forma part de la programació de Situació Global, que integra aprenentatges de Ciències físiques, Plàstica, Llengua catalana del seu programa.

Els joves estudien la sang i les seves peculiaritats i acaben aquest ensenyament duent a terme una crida a la donació a la població. S’encarreguen de tots els aspectes de la campanya des de la comunicació i contactes amb els col·laboradors i patrocinadors, fins a l’atenció i acompanyament dels donants els dies concrets.

Aquesta campanya, a més de tenir un impacte conseqüent en matèria de salut pública --sol ser la segona o tercera en nombre de donacions efectives de les cinc campanyes organitzades al llarg de l’any--, té una important vocació social i solidària ja que permet conscienciar els alumnes sobre la importància de les donacions i de l’altruisme en general.

Etiquetes

Comentaris

Trending