Les matriculacions baixen un 46% en els cinc primers mesos

Continua el descens en les vendes de vehicles de gasoil i durant el mes de maig s'han fet 181 transaccions

Les vendes de cotxes continuen a la baixa.
Les vendes de cotxes continuen a la baixa.

Les matriculacions de vehicles durant el mes de maig han estat 181, la qual cosa suposa una variació del -58,7% respecte al mes de maig de l’any anterior. Les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat 3.670, fet que equival a una variació a del -19,1% respecte al període anterior, en què es van matricular 4.536 vehicles. 

Les matriculacions de vehicles de gener a maig del 2020 han estat 988, un -46,2% en comparació al mateix període de l’any anterior, quan es van matricular 1.837 vehicles. Aquest mes de maig, els grups que han mantingut variacions negatives són 'gasoil' amb un -66,7% i 'gasolina' amb un -57,2%. Pel que fa als vehicles elèctrics 100%, aquest mes se n'han matriculat 3, 2 més que el mateix mes de l'any anterior. Quant als vehicles híbrids, en termes globals se n'han matriculat 10, 4 menys que l'any anterior.

Per últim, dels vehicles 'sense carburant', aquest mes se n’han matriculat 4, és a dir, 6 menys que al mateix mes de l’any anterior. Durant els darrers dotze mesos i en comparació amb el període anterior, cal destacar la reducció de matriculacions en els vehicles de 'gasolina' amb un -21,1% (-591 vehicles), així com el descens en els vehicles de gasoil, amb un -16,9% (-247 vehicles).Les dades han estat facilitades aquest dijous pel departament d'Estadística del Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending