La Massana acollirà la III Fira Animalista d’Andorra

Després de que el segon any s’hagués de fer de manera digital, aquesta edició les xerrades, paradetes i activitats divulgatives tornen a la Plaça de les Fontetes

Una imatge de la fira animalista en edicions anteriors
Una imatge de la fira animalista en edicions anteriors

Des d’octubre del 2019, més de 70 entitats i empreses han participat a les dues fires organitzades per Laika i GosSOS. La primera d’elles es va fer presencialment a la Massana i el segon any, a causa de la pandèmia, es va haver de fer totalment digital, via xarxes socials. Aquesta tercera edició tornarà a la Plaça de les Fontetes.

Aquest any, a més de les xerrades i paradetes, tindran lloc en el decurs de la jornada diverses activitats divulgatives amb educadors, biòlegs, d’altres relacionades amb l’adopció i exhibicions. Totes es podran veure a l’escenari de la plaça i al Teatre de les Fontetes. A més, també s’ha organitzat un concurs de fotografia.

Cartell de la Fira Animalista
Cartell de la Fira Animalista

 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.