Marxes populars a totes les parròquies per promoure l’activitat esportiva entre la població

Els actes tindran lloc del 3 al 8 d'octubre amb actes per a totes les edats amb l'objectiu d'evitar el sedentarisme i les malalties cardiovasculars

Presentació de la segpona edició de la
Presentació de la segpona edició de la

Marxes populars i esport per a totes les edicions en la segona edició de la campanya per promoure l'activitat física entre la població. D'aquesta manera des de l'executiu es vol incidir en la vida saludable i on l'OMS estima una mitjana d'entre 30 i 60 minuts de pràctica esportiva per evitar el sedentarisme i prevenir i reduir les malalties cardiovasculars.

Del 3 al 8 d’octubre, el ministeri de Cultura i Esports, amb col·laboració del de Salut i els set comuns, posen en marxa la segona edició de la Campanya Nacional de promoció de l’activitat física. La principal novetat per aquest any serà les marxes populars que es faran de forma simultània a les set parròquies. La iniciativa, que es va iniciar per combinar la promoció de l’esport i les restriccions de la pandèmia, vol insistir en els hàbits de vida saludable i l’exercici físic diari. En aquest sentit, des del Govern s’ha recordat que l’Organització Mundial de la Salut recomana que la població acumuli entre 30 i 60 minuts diaris d’activitat física i també moure’s, en general, per evitar el sedentarisme i prevenir i reduir les malalties cardiovasculars.

Sota el lema ‘Mou-te per la teva salut’, la campanya arrenca el 3 d’octubre amb activitats promocionals per a totes les edats i la col·laboració dels clubs esportius. L’activitat estrella, però, serà dissabte 8 quan es realitzin les marxes populars, de 3 quilòmetres, de forma simultània a totes les parròquies Enguany, l’aportació solidària d’1 euro anirà destinada a la Federació de la Gent Gran per promoure entre el col·lectiu aquests hàbits saludables. Aquelles persones que hi participin tindran una samarreta i un obsequi commemoratiu, fins a exhaurir existències.

La inscripció a la marxa popular es pot fer a partir d’aquest divendres 16 de setembre i fins el 6 d’octubre a través del web de la campanya.

Etiquetes

Comentaris

Trending