Martin Garrix esgota les entrades en el primer concert de l'Andorra Mountain Music

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres diu que la previsió és que hi pugui haver un ple total en la resta de sessions

Comentaris

Martin Garrix en plena actuació.
Martin Garrix en plena actuació. Altaveu

La primera jornada de l'Andorra Mountain Music ha esgotat totes les entrades amb 4.200 espectadors a l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila per assistir a l'actuació del DJ neerlandès Martin Garrix. Sense pluja però amb una temperatura molt freda, els assistents han començat a fer cua molta estona abans que s'obrissin les portes del recinte. Molts d'ells havien vingut des de l'estranger. Això s'ha notat, segons el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres en una alta ocupació hotelera.

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres ha mostrat la seva satisfacció per l'exit de la primera sessió de l'Andorra Mountain Music. El descens de la pandèmia de coronavirus i l'aixecament de la majoria de restriccions han desembocat en una alta demanda d'entrades i segons Torres és molt possible que s'esgotin per a tots els concerts programats.

Un moment de la sessió.
Un moment de la sessió.
 

La celebració del festival que es va iniciar a l'estiu també a l'hivern s'engloba en l'estratègia d'Andorra Turisme per diversificar l'oferta amb espectacles i actes. Així ha indicat que es vol que la gent que vingui a esquiar pugui anar a Andorra la Vella per als concerts. En relacio a Martin Garrix, el ministre ha assenyalat que "és un dels millors DJ del moment i no hem d'oblidar que tots els participants tenen un gran nivell".

La propera actuació serà el dissabte vinent i anirà a càrrec de Dj Tiësto, un artista avalat pels seus sis àlbums d'estudi i per haver guanyat un Grammy al millor remix per la cançó 'All of me' de John Legend.

Comentaris (11)

Trending