Marsol està convençuda de tenir el suport de tots els grups parlamentaris per l’habitatge

La ministra fa una valoració positiva de les trobades que ha mantingut on un dels temes principals ha estat el del reglament d'accessos als pisos

Comentaris

Marsol i Ferré durant la reunió sobre habitatge amb la consellera d'Andorra Endavant, Carine Montaner.
Marsol i Ferré durant la reunió sobre habitatge amb la consellera d'Andorra Endavant, Carine Montaner. ANDORRA ENDAVANT

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol confia que tindrà el suport de tots els grups parlamentaris per solucionar el problema de l'habitatge. La primera cita serà el 12 de juliol al Consell General que haurà d'aprovar un crèdit extraordinari de 28 milions d'euros per fer les reformes oportunes de viabilitat dels edificis ja adquirits o llogats per Govern, i per comprar-ne un de nou milions al centre d’Andorra la Vella que donarà uns 26 pisos a preu assequible: 12 d'una habitació, 10  de dues i quatre de tres.

Marsol ha fet, després d'un acte a la Universitat d'Andorra (UdA), una valoració positiva de les trobades que ha mantingut amb els grups parlamentaris. "Els hi hem presentat tots els projectes, com ho farem i de quina manera. També hem escoltat les seves idees, sobretot pel que fa al reglament d'accessos a aquests habitatges. Com ho veuen, què en pensen i escoltar molt. Després ja es prendran decisions". La ministra ha assenyalat que l'habitatge "és un problema de tots". Ha recordat que ja va ser un dels temes principals de les darreres eleccions i ara està convençuda que tindrà l'ajut de tots els grups al Consell General. 

"Entre tots hem de fer pinya i entre tots hem de treballar pel país i per poder fer que aquest habitatge a preu assequible sigui una realitat ben aviat". Creu que les coses s'han d'explicar, s'han d'entendre "perquè en aquest tema de l'habitatge potser no tots ho fariem de la mateixa manera però l'important és aportar idees i posar-les en comú. Així segur que farem una cosa bona per al país".

A les trobades amb els grups, Marsol ha estat acompanyada pel ministre d’Ordenament Territorial, Raul Ferré. L'anterior Govern ja s’havia compromès en la compra d’uns edificis i que ara calia escripturar-los davant de notari i reformar-ne alguns.

Comentaris (9)

Trending