La manca d’estoc i les dificultats de subministrament augmenten l’interès pels cotxes de segona mà

Sant Julià de Lòria celebra aquest cap de setmana la quarta edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió i de l'Autocaravana amb 20 concessionaris, circuit de motos elèctriques i tallers mecànics

Comentaris

Les tècniques Anna Majoral i Laura Rossell, amb el cònsol major, Josep Majoral.
Les tècniques Anna Majoral i Laura Rossell, amb el cònsol major, Josep Majoral. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Fira del Vehicle d'Ocasió i de l'Autocaravana de Sant Julià de Lòria arriba aquest cap de setmana en un moment on els cotxes de segona mà estant tenint molta sortida. El motiu és la manca d'estoc que tenen els concessionaris, el fet que hi hagi marques que no donen un termini de lliurament.

Els compradors opten per quedar-se un vehicle en estoc encara que no sigui del color que volien o que no tingui les opcions desitjades. Sovint, es decanten per un de segona mà. La majoria de concessionaris té menys vehicles nous del que és habitual i, en alguns casos, és la meitat de l'estoc que acostumen a exposar habitualment.

Hi ha marques que, d'entrada, ja no deixen demanar vehicles en estoc si no és facilita el nom del comprador. El president de l'AIVA, Carles Sansa explica que els problemes de subministrament amb els vehicles són els mateixos que amb altres productes especialment  pel transport i per la demanda que hi hagut després de la pandèmia. També cal afegir, la falta de semi­conductors, la in­certesa de l’economia, que s’ha vist agreujada per la guerra a Ucraïna.

Amb tot això, la Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria agafa aquest any un especial relleu, amb el nou recinte a la Borda Huguet de 7.000 metres quadrats, que s'ha llogat per 1.800 euros a un particular, i les incorporacions de tallers mecànics amb tarifes planes, un disc-jòquei, i un circuit de motos elèctriques. Hi haurà 20 expositors amb 12 cotxes cadascú. La Borda Huguet està situada entre les places d’Isidre Valls i del Solà, al marge dret del riu.

Al fons, després de la carretera, el terreny que correspon al projecte presentat.

Relacionat

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Sant Julià de Lòria estrenarà ubicació

Com que els concessionaris oferiran vehicles amb importants descomptes, també hi haurà entitats bancàries per informar sobre les condicions de finançament. Si el bon temps acompanya, s’espera que al menys es puguin superar les previsions de vendes de l’edició 2021 en què es van adquirir més de trenta vehicles. Una bona perspectiva per a un sector força castigat per la pandèmia que també veu una millora substancial amb el canvi d’ubicació que els permetrà disposar de més amplitud. L'horari de 10 a 20 hores el dissabte i una hora menys el diumenge en què es tancarà una hora abans.

Comentaris (11)

Trending