La Fira del Vehicle d’Ocasió de Sant Julià de Lòria estrenarà ubicació

S’instal•larà el mes de maig en un terreny ampli entre el nou vial i l’avinguda Francesc Cairat, al costat del riu

Comentaris

Al fons, després de la carretera, el terreny que correspon al projecte presentat.
Al fons, després de la carretera, el terreny que correspon al projecte presentat. B.N.

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria que tindrà lloc el mes de maig estrenarà ubicació en un terreny que hi ha entre el nou vial i l'avinguda Francesc Cairat, i que va de la rotonda d'Isidre Valls a la de Fontaneda, al costat del riu. La superfície és de terra i hi ha un accés asfaltat.

El comú de Sant Julià de Lòria promou la fira amb l'objectiu de dinamitzar la parròquia donant vida als establiments comercials i de restauració i, a la vegada, de donar suport al sector de la venda de cotxes, que es comença a recuperar després de la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus. L'any 2020 no es va fer i es va recuperar el 2021, i es va ubicar als aparcaments del Camp Gran, el Prat Gran i un tram de l'avinguda verge de Canòlich, i va aplegar uns 150 vehicles entre cotxes d'ocasió i seminous, així com autocaravanes noves. També hi va ser present l'Associació Andorrana de Vehicles Antics, que va comptar amb un espai d'exposició.

Hii van participar una dotzena de concessionaris del país, un proveïdor d'equipaments i accessoris, i una entitat bancària. El trasllat al nou recinte permetrà concentrar tots els expositors en el mateix lloc i revitalitzar la part baixa del poble, i evitar, també, tallar a la circulació una part de l'avinguda Verge de Canòlich.

Comentaris (2)

Trending