Localitzat dos mesos després un dels gats desapareguts a la urbanització massanenca Besillosa

El felí va ser trobat casualment per una parella que passejava pels Cortals d’Encamp i a través de l’associació Gats i Miau es va poder fer el retorn a la propietària, que manté la denúncia policial

El gat Buda just després de la seva localització.
El gat Buda just després de la seva localització. GATS I MIAU

Dos mesos després que diversos gats desapareguessin dels domicilis dels seus respectius propietaris, a la urbanització Costes del Teixidor-Besillosa de la Massana, s’ha localitzat el segon dels felins que es va ‘perdre’. Perdre entre cometes perquè els seus amos consideren que no va ser una pèrdua casual, sinó que hi va haver l’acció humana. De fet, per això mantenen la denúncia per desaparició que van interposar al seu dia, perquè s’investiguin els fets.

El segon dels felins recuperats, com a mínim en queda un tercer, ha aparegut fa pocs dies als Cortals d’Encamp. El va trobar de casualitat una parella que passejava per la zona. El va fotografiar i ho va comunicar a l’associació Gats i Miau, que va lligar cap i va contactar amb la propietària per comunicar-li la troballa. El fet que el felí mantingués posat el collar, per exemple, va permetre reconèixer l’animal sense cap mena de dubte. La bèstia presentava un aspecte força deplorable, amb un estat esquelètic i molta desorientació.

Un dels gats desapareguts.

Relacionat

El ‘misteri’ dels gats de les Costes del Teixidó

Les analítiques veterinàries que se li han realitzat han confirmat l’alteració hepàtica que pateix, després que inicialment es considerés una caquexia. El felí haurà de ser sotmès a tractament mèdic i una nutrició específica perquè vagi recuperant la normalitat. Els especialistes veterinaris consideren una sort malgrat la desgràcia que hagi aparegut just abans del canvi de temps i l’arribada d’un fred que, probablement, no hauria pogut superar.

Comentaris (2)

Trending