El ‘misteri’ dels gats de les Costes del Teixidó

Veïns de la urbanització massanenca denuncien la desaparició d’almenys quatre felins els darrers dies de juliol; un cinquè hauria aparegut en pèssimes condicions a la zona d’Incles

Diferents veïns de la urbanització Costes del Teixidó, a la Massana, fa dies que denuncien a través de les xarxes socials la desaparició de gats. Dels seus gats. De com a mínim quatre felins no en tindrien notícies des de final del mes de juliol. Un cinquè ha aparegut les darreres hores en pèssimes condicions a la zona d’Incles. La situació la van fer pública per diversos canals i la van exposar a Laika. Farts de la situació, almenys dos dels propietaris han cursat la pertinent denúncia per ‘desaparició’ davant de la policia.

I no és que l’hagin cursat per la desaparició en sí, per dir-ho d’alguna manera. Sinó que en les seves denúncies assenyalen amb nom i cognom un altre veí, fins i tot dos, que temen que podrien saber alguna cosa sobre el parador dels animals. Per ara, la policia ha recepcionat les denúncies, ho ha fet aquest migdia, i haurà de veure si hi ha elements suficients per posar en marxa algun tipus d’investigació.

Com a mínim hi ha dues denúncies policials de dos propietaris que assenyalen almenys un altre veí com la persona que podria saber alguna cosa del parador dels animals

El fet que les darreres hores, entre Incles i Soldeu, hagi aparegut un dels gats, en Rondy, ha donat un fil d’esperança als propietaris dels felins misteriosament desapareguts. Com han explicat alguns d’ells, estaven convençuts que els haurien fet desaparèixer del tot. Ara pensen que potser només els van traslladar quilòmetres enllà, canviant-los de vall perquè no sabessin tornar a casa. Això no treu, però, que la indignació continuï.

A més, han recordat, havien sentit expressions dels veïns i fins i tot van anar a trobar responsables d’una empresa que hauria estat suposadament contractada per, com a mínim, foragitar els gats. Entre propietaris de Costes de Teixidó, la relació era o és molt felina. Un, almenys un, entenia que els gats dels altres el molestaven, que li embrutaven el jardí. De fet, bona part d’aquestes explicacions formen part del contingut de les denúncies policials. Mentre els denunciants esperen tenir notícies, qualsevol detall que els pugui portar a la troballa dels seus gats, demanen “què ha pogut passar amb el meu gat i els altres que falten per tal d’anar-los a buscar si es que estan vius, i si això esdevé algun tipus de delicte”. Tot un misteri, vaja.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending