La llista d’espera de l’Hostal Calones augmenta un 50% en un mes

Actualment hi ha un dels pisos pràcticament reformat i altres tres en procés per posar-se a disposició d’aquestes persones que necessiten un habitatge

El casal Calones d'Andorra la Vella.
El casal Calones d'Andorra la Vella. ARXIU

L’Hostal Calones tenia el total dels seus habitatges complerts a principis d’octubre. Almenys, tots els que hi eren disponibles, perquè recentment se n’ha disposat de quatre. A més, el comú té quatre més que estan pràcticament reformats o a l’espera de ser-ho. Aquests són els principals motius que, segons la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, la llista d’espera per aconseguir un pis ha augmentat fins a un 50% en un mes.

A finals de setembre la llista d’espera era de sis persones i, avui dia, és de 15. Més del doble de persones s’han inscrit per aconseguir un pis a l’Hostal Calones. Segons ha explicat la consellera de l’oposició, Dolors Carmona, “això exemplifica la necessitat que hi ha”. Ho ha fet en el sentit de demanar celeritat a la majoria perquè es reformin els habitatges que hi estan pendents, “no entenem per què no és una prioritat”.

Per la seva banda, Marsol ha explicat que hi ha un que gairebé ja està acabat, dos que s’espera tenir-los a finals d’anys, a l’espera d’aconseguir una empresa que faci els treballs, i un quart que s’està valorant la possibilitat de fer les obres. “Molts habitatges no es podien posar a disposició en la situació en la qual estaven”, ha puntualitzat la consol. A més, ha assegurat que s’anirà “el més ràpid possible”, per poder tenir els pisos disponibles amb la major celeritat i poder fer reduir la llista d’espera.

 

 

Comentaris (1)

Trending