Jean-Michel Armengol assumeix la presidència de l'Aliança Andorrano-Francesa

L'elecció s'ha dut a terme en el marc de l'assemblea general de l'entitat i relleva en el càrrec Nathalie Rahmstorf.

Jean-Michel Armengol.
Jean-Michel Armengol. ARXIU

Jean-Michel Armengol assumeix la presidència de l'Aliança Andorrano-Francesa i relleva en el càrrec Nathalie Rahmstorf. L'elecció s'ha dut a terme en el marc de l'assemblea general de l'entitat.  Treballa per la difusió de la llengua francesa en el territori del Principat d’Andorra, reunint totes les persones que desitgin difondre-la, així com donar a conèixer els aspectes culturals de França. Entre les seves funcions està la d’afavorir el coneixement mutu entre el Principat d’Andorra i els països francòfons, fomentant els intercanvis lingüístics i culturals.

Armengol és el secretari general de la Comisssió Nacional Andorra per a la Unesco (CNAU) i el 2019 va ser candidat a les eleccions comunals a la llista de Movem Ordino. Una de les seves prioritats a l'Aliança serà tornar a posar en marxa a ple rendiment les activitats culturals que es van aturar a causa de la pandèmia, com les sessions de cinema o les conferències. L'entitat realitza també trobades més informals com excursions, sopars o sortides amb raquetes de neu.

Fundada el 2003, l’Aliança Andorrano-Francesa s’ha convertit en un referent difusor de la cultura francesa, que enforteix l’estreta relació entre el país gal i el Principat, a través de la llengua, el cinema i altres manifestacions artístiques i culturals. Actualment, l’organització participa, els dimecres i els diumenges, en una emissió a Ràdio i Televisió d'Andorra que condueix Jean-Michel Armengol. L'anterior junta estava formada per athalie Rahmstorf, a la presidència, mentre que, com a vocals hi figureavn Jacques Carcy, Dany Debliquis, Jean-Pierre Debliquis, Christelle Gaillot, Elsa Espot, Nathalie Saurat, Raymond Rui, Jean Michel Armengol, Cristina Marí, Meritxell Mateu i Joaquim Eroles Faus.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending