Intervenció per frenar la temptació d'accelerar del conductor d'un vehicle d'alta gamma a Nagol

Els veïns havien alertat la policia davant el possible risc que suposava la velocitat en un carretera estreta i amb molts revolts

La carretera de Nagol al seu pas per Terra Bogada.
La carretera de Nagol al seu pas per Terra Bogada. Altaveu

Els controls de policia i agents comunals de Sant Julià de Lòria han permès localitzar el conductor d'un vehicle d'alta gamma que, segons els testimonis de diversos veïns, circulava a més velocitat de la reglamentada en la carretera secundària de Nagol, una via estreta i amb molts revolts.

Els veïns consideraven que la velocitat suposava un risc per als altres usuaris de la carretera i van facilitar la matricula als agents comunals i a la policia. Es tracta d'un resident a la zona. La carretera és molt utilitzada també pels ciclistes i per pilots de trial que efectuen les seves pràctiques a Terra Bogada. Hi ha també els usuaris d'un parc infantil i els habitants d'un quart que inclou Nagol i Llumeneres, que ha vist augmentat considerablement el seu número d'habitants en els darrers anys.

Els veïns més antics recorden un episodi semblant al d'ara amb un resident estranger a Certés conegut popularment amb el cognom d'un pintor, pel color del cabell, que conduia a tota velocitat per la mateixa carretera.

L'augment de trànsit a la via va obligar el comú lauredià a fer una desviació en el tram inicial al nucli urbà de Sant Julià de Lòria. D'aquesta manera els primers metres són de sentit únic en direcció Nagol.

Comentaris (6)

Trending