Intervenció per frenar la temptació d'accelerar del conductor d'un vehicle d'alta gamma a Nagol

Els veïns havien alertat la policia davant el possible risc que suposava la velocitat en un carretera estreta i amb molts revolts

La carretera de Nagol al seu pas per Terra Bogada.
La carretera de Nagol al seu pas per Terra Bogada. Altaveu

Els controls de policia i agents comunals de Sant Julià de Lòria han permès localitzar el conductor d'un vehicle d'alta gamma que, segons els testimonis de diversos veïns, circulava a més velocitat de la reglamentada en la carretera secundària de Nagol, una via estreta i amb molts revolts.

Els veïns consideraven que la velocitat suposava un risc per als altres usuaris de la carretera i van facilitar la matricula als agents comunals i a la policia. Es tracta d'un resident a la zona. La carretera és molt utilitzada també pels ciclistes i per pilots de trial que efectuen les seves pràctiques a Terra Bogada. Hi ha també els usuaris d'un parc infantil i els habitants d'un quart que inclou Nagol i Llumeneres, que ha vist augmentat considerablement el seu número d'habitants en els darrers anys.

Els veïns més antics recorden un episodi semblant al d'ara amb un resident estranger a Certés conegut popularment amb el cognom d'un pintor, pel color del cabell, que conduia a tota velocitat per la mateixa carretera.

L'augment de trànsit a la via va obligar el comú lauredià a fer una desviació en el tram inicial al nucli urbà de Sant Julià de Lòria. D'aquesta manera els primers metres són de sentit únic en direcció Nagol.

Comentaris (6)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.