Indignació d’un usuari de l’hospital perquè no atenen en català la seva mare

“Em sembla lamentable i repugnant”, afirma en un tuit, ja que els sanitaris s’hi van adreçar i escriure l’informe mèdic en castellà

Una imatge del centre hospitalari.
Una imatge del centre hospitalari. Toni Solanelles

Denuncia a les xarxes socials al voltant de l’ús de la llengua oficial. En aquesta ocasió ha estat a l’hospital de Meritxell, on un usuari assegura que els sanitaris que van atendre la seva mare no van ser capaços d’adreçar-s’hi en català, sinó que ho van fer en castellà.

Un usuari de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell ha denunciat a les xarxes socials que els professionals que van atendre la seva mare “no van ser capaços” de parlar-hi en català i tampoc van redactar l’informe mèdic en la llengua oficial, sinó que ho van fer en castellà.

“Em sembla lamentable i repugnant”, ha afirmat en un tuit, que ha rebut el suport d’alguns internautes. “Aquestes coses no les podem acceptar, sinó en saben que n’aprenguin”, li han contestat, així com també: “Totalment d’acord amb la teva crítica” o “espero que es trobi millor la mare” i, fins i tot, un darrer es pregunta si l’han curat o no.

 

Etiquetes

Comentaris (88)

Trending