La incidència a Andorra Telecom ha afectat durant 24 minuts 8.000 clients del servei Internet fibra

La falla ha sigut deguda “a un efecte no esperat durant els preparatius d’unes tasques de millora de la xarxa”

Seu central tecnològica d'Andorra Telecom.
Seu central tecnològica d'Andorra Telecom. ARXIU

Els tècnics i responsables d’Andorra Telecom estan treballant encara per mirar d’aclarir l’origen de la incidència que ha afectat aquest matí, en xifres rodones, 8.000 dels 37.000 clients del servei denominat Internet fibra. Segons els detalls que ha pogut recuperar l’operadora, la falla ha anat de les 10.55 del matí a les 11.19 hores.

La incidència no ha estat en cap cas generalitzada, segons que ha destacat Andorra Telecom, però sí que tingut un impacte molt notable en aquells clients que han resultat afectats. De cop, tots aquells dispositius que tenien qualsevol mena de vinculació amb l’esmentat Internet fibra han quedat inoperatius, deixant sense efecte qualsevol connexió telemàtica.

Després de les valoracions fetes pels operaris d’Andorra Telecom, la conclusió de tot plegat, segons l'operadora, és que “durant els preparatius d’unes tasques de millora de la xarxa s’ha patit un efecte no esperat que ha afectat a un dels equips que dona sessions Internet afectant a una part dels dispositius connectats en aquell moment.”

Comentaris (3)

Trending