La importació de carburants disminueix un 16% el mes de novembre

Des del gener han arribat 142,66 milions de litres, donant una variació percentual del +6% en contraposició al mateix període del 2021

Comentaris

Sortidors a una benzinera del país.
Sortidors a una benzinera del país. ARXIU

La importació de carburants durant el mes de novembre ha estat de 11,93 milions de litres, fet que suposa una variació percentual negativa del 16% respecte al mes de novembre de l’any anterior. Les dades han estat facilitades aquest dilluns pel departament d'Estadística de Govern.

De gener a novembre del 2022 la importació dels carburants ha estat de 142,66 milions de litres, donant una variació percentual del +6% en contraposició al mateix període de l'any 2021. Durant els darrers 12 mesos, la importació de carburants ha estat de 162,04 milions de litres, el que suposa una variació positiva del 8 % respecte als 149,99 milions de litres importats durant el mateix període anterior.

La importació amb dades ajustades, un cop eliminades les variacions causades pels efectes del calendari i del període de l’any en què ens trobem, presenta una tendència a l'alça en els darrers quatre mesos, i se situa en un valor del +1,7%. 

Etiquetes

Comentaris

Trending