Grandvalira iniciarà les activitats d'estiu el 4 de juliol

Una experiència de realitat virtual amb ulleres 3D amb el tobogan alpí Màgic Gliss és la principal novetat al Mon(t) Magic Family Park

El Màgic Gliss de Grandvalira.
El Màgic Gliss de Grandvalira. ARXIU

Grandvalira estrenarà el 4 de juliol la campanya d'estiu amb el lema: 'Aquest estiu, toca muntanya'.. El gruix de l’activitat arrencarà el primer cap de setmana de juliol i s’allargarà fins al 13 de setembre El compromís de Grandvalira és oferir als seus clients i empleats un entorn òptim de seguretat i salut on gaudir de la natura amb plenes garanties.

Per aquesta raó, s’han pres mesures preventives d'acord a les recomanacions de les autoritats sanitàries. Aquestes mesures podran ampliar-se o modificar-se segons les recomanacions de cada moment, de manera que no són inamovibles

Les instal·lacions del Mon(t) Magic Family Park del Sector de Canillo presenten una de les principals novetats, la possibilitat de fer el trajecte del tobogan alpí Magic Gliss amb un ulleres 3D i viure una experiència de realitat virtual a 40 Km/h. L’atracció és apta per a tots els públics a partir de 3 anys (acompanyat d’un adult fins els 8 anys o 1m 30 cm d’alçada)..

L’altra gran icona del Mon(t) Magic Family Park és la Tirolina de 550 m de llargada que travessa el llac del Forn, on es pot escollir fer l’activitat assegut, estirat o en tàndem, aquesta darrera opció està pensada per poder compartir l’experiència pares i fills. Una altra de les activitats pels més atrevits, és el Bigairbag,  on els visitants poden escollir el nivell  de salt per acabar en un matalàs inflable gegant. I pels que vulguin aprendre i conèixer les curiositats de l’àrea del Forn de Canillo, podran apuntar-se a les visites guiades gratuïtes del Fornatura, un recorregut per l’entorn de l’estació que permet descobrir les llegendes de la fauna i la flora de les muntanyes andorranes.

I en la mateixa línia de viure una experiència enriquidora i diferencial, s’ofereix l’activitat guiada de la Senda de les Llegendes i la possibilitat de fer visites a ruscos d’abelles de la mà d’apicultors experimentats que expliquen als visitants els diferents processos de la producció de la mel.

Etiquetes

Comentaris

Trending