Govern paga més d'un milió d'euros a The Lucky Company per material sanitari

S'han fet quatre adjudicacions a l'empresa de comerç a l'engrós de perfumeria i productes de bellesa, i activitats d'assessorament en direcció i gestió empresarial

Mascaretes de protecció.
Mascaretes de protecció. Altaveu

El Govern ha efectuat un nou pagament a l'empresa The Lucky Company pel subministrament de material de protecció contra la Covid-19, mascaretes i bates impermeables d'un sol ús. L'import és de 136.840 euros. Les anteriors adjudicacions són de 336.009, 315.715 i 276.716 euros respectivament.

La suma total és de 1.065.280 euros. La forma d'adjudicacio és la contractació directa i la modalitat d'emergència. En aquest cas, la legislació aplicable és la Llei de contractació pública, del 9 de novembre del 2000. The Lucky Company ubicada a la parròquia d'Escaldes-Engordany es va donar d'alta al registre de Comerç l'abril del 2018 com comerç a l'engrós de perfumeria i productes de bellesa, i activitats d'assessorament en direcció i gestió empresarial.

El Govern sempre ha defensat les ajudicacions fetes i especialment a les empreses domiciliades a Andorra com és el cas de la ja esmentada o d'Els Vuit Dracs. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet va manifestar que el material que han importat l’han facilitat a “preus molt baixos” i cobrant “el mínim” d’intermediació, “amb afany d’ajudar, de forma altruista gairebé”.

Alhora va afegir, que les dues empreses van facilitar proves del material a adquirir per poder-lo validar i que “ens va avançar els diners” i no és fins que no va arriba rel producte al Principat que no es va abonar allò pactat.  Així, segons publica aquesta setmana el BOPA, s'ha descomptat més de 90.000 euros d'un primer pagament de 428.136,50 euros per mascaretes mèdiques i FFP2, bates d’un sol ús i impermeables, vestits ICU, i ulleres de protecció.

 

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending