Govern paga 41.200 euros pel servei de trucades del cribratge

La contractació es va fer de manera directa i per la modalitat d'emergència a l'empresa Andorrana d'Atenció al Client SA (Anseac, SD-Espic)

Tests a Andorra la Vella.
Tests a Andorra la Vella. SAAS

El Govern ha pagat 41.268,93 euros pel servei de trucades habilitat durant l'estudi serològic a la població. La contractació es va fer de manera directa i per la modalitat d'emergència per a la prestació de serveis immediata a l'empresa Andorrana d'Atenció al Client SA (Anseac, SD-Espic).

L'empresa es va encarregar durant el doble cribratge poblacional d'atendre i informar per via telefònica totes aquelles consultes de la ciutadania, principalment encaminades a conèixer al detall el resultat del test d'anticossos un dia després d'haver-se fet la prova. L'adjudicació s'ha publicat aquest dimecres al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA).

El cribratge es va fer a un 90,8% de la població de forma voluntària, amb una seroprevalença mitjana del 9%. Es van iniciar el mes de maig. Per al funcionament del dispositiu es van mobilitzar al voltant d’un miler de professionals que van estar repartits en totes les onze seus de cribratge instal·lades a les parròquies i que en total van englobar 59 punts de control, altrament coneguts com 'stop labs'.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending