El govern francès insta Andorra a accelerar els progressos en els drets de les dones

En una resposta a diverses preguntes a l’Assemblea Nacional sobre l’avortament i el cas de la presidenta d’Stop Violències, Vanessa Mendoza Cortés, el ministeri d’Europa i d’Afers Exteriors afirma també que continuarà la seva reivindicació amb les autoritats del Principat

La presidenta d'Stop Violències, Vanessa Mendoza Cortés.
La presidenta d'Stop Violències, Vanessa Mendoza Cortés. Stop Violències

El govern francès insta Andorra a accelerar els progressos en els drets de les dones en una resposta del ministeri d'Europa i d'Afers Exteriors a diverses preguntes a l'Assemblea Nacional (parlament) sobre l'avortament i el cas de la presidenta d'Stop Violències, Vanessa Mendoza Cortés.

A la resposta s'indica que França reitera el seu compromís decidit en favor de la llibertat d'expressió i que continuarà la seva acció ferma en suport dels defensors i defensores dels drets de l'Home i de les organitzacions de la societat civil implicades per fer avançar els drets de les dones i de les nenes a tot el món, i també a Andorra. Com ho ga amb la resta dels seus col·laboradors, França continuarà insistint en el tema dels drets de l'Home amb les autoritats del Principat.

Stop Violències va tornar a incloure la setmana passada, la necessitat de despenalitzar l'avortament en l'informe del tercer cicle d'avaluació sobre l'estat dels drets humans entre els 193 estat membres de les Nacions Unides. També insisteix en què es posin en funcionament serveis que donin accés real i efectiu a la interrupció voluntària de l'embaràs.

Comentaris (2)

Trending