Govern estudia ampliar els ERTO als locals d'oci nocturn i a les agències de viatges

Espot diu que queden uns mesos abans de prendre la decisió i que tot estarà en funció de l'evolució de la pandèmia

Comentaris

Espot durant la seva visita aquest dilluns a l'espai de 'coworking' Hive Five.
Espot durant la seva visita aquest dilluns a l'espai de 'coworking' Hive Five. Altaveu

El cap de Govern, Xavier Espot ha anunciat que l'executiu està analitzant la possibilitat d'allargar els ERTO més enllà del 31 de desembre en sectors molt puntuals com els locals d’oci nocturn, o aquells que hagin tingut “una davallada dràstica” de la seva activitat, com poden ser les agències de viatge. Espot ha fet aquestes declaracions després de la seva visita a l'espai de 'coworking' de Bomosa a Andorra la Vella.

Espot ha afegit que en el cas dels locals nocturns "estan tancats per imperatiu sanitari. Crec que la nostra idea va al tomb d'aquests sectors molt concrets. Se'n poden afegir altres però no estem parlant de sectors que potencialment puguin estar oberts i que treballin amb una certa normalitat tot i que ho facin amb menys intensitat que l'any passat". El Govern es mourà en aquests paràmetres i Espot ha reiterat que "tenim uns mesos abans de prendre una decisió sobre els ERTO" i tot estarà en funció de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19.

El cap de Govern ha reconegut que el sector hoteler i tots els vinculats amb el turisme han patit una disminució d'ingressos.  "No tanco la porta a cap sector concret però en tot cas amb la realitat actual, el panorama que contemplen és el de poder fer ERTO en sectors molts concrets", ha conclòs Espot.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending