Govern atorga 20.000 euros a l’Automòbil Club pel seu projecte d’esports electrònics

Es tracta del simulador de jocs de carreres SIMRacing de l'entitat que ha de contribuir a la difusió i posicionament del sector al Principat

15 ACA SIM CENTER
15 ACA SIM CENTER

El Govern ha atorgat 20.000 euros a l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) en concepte de patrocini per a la difusió i posicionament del sector dels esports electrònics a través del projecte de de joc de simulació de carreres (SIMRacing) de l’entitat. El termini d'execució és d'un any.

El Sim Racing està desenvolupat per una empresa dedicada a la creació i comercialització de circuits, vehicles de competició i simuladors per a ús particular o professional. Desenvolupen competicions pròpies en l'àmbit internacional i per a tercers, com per exemple la Federació Italiana d'Automobilisme i l'escuderia i fabricant de prototips de competició Wolf. La plataforma andorrana té l'objectiu de desenvolupar la tecnologia necessària per proporcionar als jugadors la millor experiència en sim racing possible, a més del desenvolupament tecnològic i de l'organització de campionats.

Andorra disposa d'un equip de sim racing per Helder Cerqueira, Miguel Marques, Nuno Pereira i Kike Pisco. Els quatre corredors ja competeixen a la tercera divisió de la Liga Virtual de Escuderías, una de les competicions més rellevants de l’Estat espanyol. S'està treballant perquè pròximament es pugui presentar l'Acadèmia (projecte formatiu de Sim Racing),  un campionat d’Andorra d’automobilisme digital, ja que l’objectiu de la divisió e-sports de l'ACA és aconseguir un títol mundial digital en els pròxims tres anys. 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending