GosSOS rep un xec de 2.500 euros d’una ‘streamer’ alemanya

La jove, resident a Andorra, té un canal de Twitch amb 19.000 seguidors on va fer un directe solidari de 12 hores

Moment de la recepció del xec de la 'streamer' Krissi
Moment de la recepció del xec de la 'streamer' Krissi

GosSOS ha rebut avui un xec per valor de 2.500 euros per part de l’’streamer’ Krissi, una jove alemanya resident al país. La ‘influencer’ té un canal de Twitch amb més de 19.000 seguidors i més de dos milions de visites acumulades. Per celebrar el primer aniversari de la seva presència en aquesta xarxa social, va fer una marató de 12 hores d’emissió en directe dedicada a la recaptació solidària de recursos per als animals de la gossera.

Aquesta marató es va fer íntegrament en alemany el passat 3 de juliol, i la ‘streamer’ va visitar la gossera, va trobar-se amb voluntaris i va passejar un dels animals que es troben allà. Els seus seguidors, que són principalment alemanys també, van fer aportacions per valor de 2.500 euros.

Krissi explica que està “molt contenta” d’haver vingut a viure al Principat i que ha trobat “un lloc amb bones condicions de treball per als ‘influencers’, a més d’un indret on poder gaudir de la seva privacitat personal”. La ‘streamer’ ha afegit que “volia estar més integrada a Andorra i fer quelcom a canvi d’aquesta bona acollida i, després de conèixer les persones que fan possible GosSOS, vaig decidir fer aquesta recaptació.

Els membres de la junta de l’entitat han mostrat el seu content per “com els nous canals socials poden trencar fronteres i ser una eina de suport a la tasca animalista, sobretot, si tenim en compte que el gran gruix d’aportacions són de joves alemanys”.

Etiquetes

Comentaris

Trending