Els gimnasos comencen a registrar un “increment gradual” d’usuaris

Els diferents gerents asseguren que els ciutadans estan “farts de no fer res” i que cada vegada hi ha més gent que s’acostuma a practicar esport amb la mascareta

Usuaris en un gimnàs abans de l'esclat de la crisi del coronavirus.
Usuaris en un gimnàs abans de l'esclat de la crisi del coronavirus.

Les dades, si es comparen amb les del 2019, són negatives. No obstant això, els gimnasos d’arreu del país afirmen que les altes s’incrementen progressivament. Que la gent està farta d’estar-se a casa i que s’han acostumat a fer exercici amb la mascareta. És clar que no s’ha produït el tradicional ‘boom’ del gener, però hi ha certa satisfacció. Amb desinfeccions diàries, grups reduïts a les classes dirigides i un aforament del 30% als espais principals, aquest tipus de negocis ha pogut i pot sobreviure a la pandèmia amb certa dignitat.  

Així ho han confirmat des de l’Urban Gym, destacant la neteja com a un dels factors principals per poder dur a terme les diferents activitats. Aforaments limitats, desinfecció del material abans i després d’utilitzar-lo, un quart d’hora de ventilació cada vegada que s’acaba una formació dirigida, una finestra oberta permanentment a la sala principal, una desinfecció integral setmanal a càrrec d’una empresa especialitzada i un llarg etcétera.  

Alguns gerents han destacat que la majoria de ciutadans que fan servir les seves instal·lacions són respectuosos amb les mesures de seguretat sanitàries.

“Cada vegada hi ha més gent, però encara no tenim l’afluència d’altres anys”, han assegurat des de Next Sports, afegint que “la gent porta un any als seus domicilis i tenen la necessitat de sortit. De desconnectar. Estan farts de no fer res. Hi ha molta gent que, encara que tenien pagada la quota anual, no han vingut al gimnàs per prudència”. En aquest establiment, la davallada de clients ha estat d’un 20% aproximadament.  

Altres gimnasos, com ara el que hi ha al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria o el Bloc Café Gym han subratllat que la majoria de ciutadans que fan servir les seves instal·lacions són respectuosos amb les mesures de seguretat sanitàries. Cert és que hi ha una minoria que, de tant en tant, no porta la mascareta ben ficada o no realitza les desinfeccions del material després d’utilitzar-los, però la tendència és positiva. Cada vegada hi ha més conscienciació. I més clients.  

Comentaris (6)

Trending