El Funicamp obrirà aquest dissabte amb les rutes BTT com a novetat

Se n'han senyalitzat circuits que van dels 4 als 22 km pensades per BTT, bicicleta elèctrica, Gravel, Enduro i All Mountain

Una imatge del Funicamp en funcionament aquest divendres.
Una imatge del Funicamp en funcionament aquest divendres.

El Funicamp començarà la temporada d’estiu aquest dissabte i romandrà obert fins al 13 de setembre ininterrompudament, de les 10 h del matí a les 17 h de la tarda i amb una primera setmana de portes obertes per als residents d'Andorra. Aquest any, han incrementat les promocions i s’hi ha inclòs el viatge en Funicamp dins dels paquets turístics. A més, s’han senyalitzat rutes que van des d'una distància de 4  km fins a 22 km i estan pensats per BTT, bicicleta elèctrica, Gravel, Enduro i All Mountain.

Quant a les promocions, la consellera d’administració i finances del comú d’Encamp i presidenta de la societat Funicamp, Josefina Rodríguez ha explicat que “s’han incrementat per arribar als diferents públics”, com famílies a través del Club Piolet i el Club Super 3 amb la gratuïtat del telecabina. També els socis del Carnet Jove d’Andorra i Catalunya tindran un descompte del 50% i els socis de la Federació Espanyola del Club de Campistes un 10%.

El preu del trajecte per persona és de 6 euros, en un sol sentit, i d’11 euros si es compra el tiquet d’anada i tornada

Una altra de les novetats és la creació d’un tiquet individual d’un dia amb tres viatges només de pujada per a ciclistes. El Conseller de turisme i reactivació econòmica, Nino Marot, ha exposat que “les noves rutes de bicicleta de muntanya que el Comú d’Encamp ha senyalitzat i “traquejat” a la zona de Solanelles, Grau Roig i Les Pardines, se sumaran a l'oferta ja existent a la parròquia per situar-nos com una destinació de turisme familiar i esportiu”.

Marot ha declarat que les rutes dissenyades permetran fer la baixada en bicicleta des de Solanelles, passant per Cortals, les Pardines i fins al centre d’Encamp. Seran fins a 11 rutes diferents i de diferents nivells: 2 són de nivell més fàcil, i les podran fer infants que ja tinguin una mica d'experiència amb la bicicleta de muntanya, 6 són de nivell mitjà i 4 són de dificultat elevada, només per a ciclistes experts. Aquestes rutes tenen una distància que va des dels 4 km als 22 km, i 5 tenen la particularitat de ser circulars. A més, els recorreguts estan pensats per BTT, bicicleta elèctrica, Gravel, Enduro i All Mountain.

Les excursions en 4x4 i les rutes de patrimoni cultural també estaran disponibles aquest any

El conseller de turisme també ha volgut recordar que l’arribada del Funicamp és també el punt de sortida de fins a nou recorreguts a peu que arriben a llocs com el refugi d’Ensagents, el cercle dels Pessons o l’estany de Montmalús. A banda d'això, aquest any les excursions amb 4x4 des de Solanelles fins al Cubil o bé fins a Pessons es tornaran a oferir, així com les rutes de patrimoni cultural per descobrir els Orris del Cubil, d'Emportrona, d’Enradort, d’Ensanrera i de l’Estany Forcat.

El preu del trajecte per persona és de 6 euros, en un sol sentit, i d’11 euros si es compra el tiquet d'anada i tornada i la venda de tiquets s’efectua a l’Oficina de Turisme del Funicamp.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending