El Fòrum Nacional de la Joventut farà la seva assemblea el 24 d'abril

A l'acte s'ha d'aprovar el tancament de comptes de l'exercici passat i les propostes d'aquest any

Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut.
Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut. Altaveu

L'Assemblea dels Joves del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra.(FNJA) tindrà lloc el dssabte 24 d'abril. Hi poden participar tots les i els joves amb edats compreses entre els 16 i els 29 anys. A l'acte s'aprovarà el tancament de comptes de l'exercici 2020.

Es presentaran les propostes per a aquest any i es tancara l'assemblea amb el torn de precs i preguntes. Aquest mes de març, el Govern va aprovar, a proposta del titular d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, la subvenció del Fòrum Nacional de la Joventut (FNJA) per a l’any 2021 per un import total de 52.132,36 euros.

Aquesta subvenció s’emmarca en la política de l’àrea de joventut del Govern, en què es recullen totes les accions adreçades a promoure l’associacionisme i la participació juvenil, impulsar activitats culturals i de temps lliure, o recolzar projectes i iniciatives en l’àmbit de la integració social i professional. En aquest sentit, es té en compte el paper cabdal que desenvolupen les organitzacions juvenils del país i, en concret, el FNJA.

Etiquetes

Comentaris

Trending