Un Fòrum de la Joventut sense vicepresidenta convoca l’assemblea virtual

La trobada s’ha de desenvolupar entre el 17 de febrer i el 2 de març i s’han de presentar noves candidatures per a la taula permanent

Comentaris

Joan Toribio (esquerra) en una roda de premsa.
Joan Toribio (esquerra) en una roda de premsa. ARXIU

L’assemblea jove del Fòrum Nacional de la Joventut se celebrarà de forma virtual entre el 17 de febrer i el 2 de març i, entre altres coses, s’hauran de presentar, si escau, noves candidatures per a la taula permanent, l’òrgan de direcció de l’ens que, hores d’ara i a diferència del que va passar després de la reunió de l’agost passat, no disposa ni tan sols de vicepresidència.

I és que la persona que ostentava el càrrec, Maria Vilariño, hi ha renunciat. La resta d’integrants de la taula continuen sent els mateixos, amb Joan Toribio com a president i Miquel Castillo, Jorge Romero, Pol Castillo i Alejandro Luque respectivament ocupant els càrrecs de secretari, vicesecretari, tresorer i vocal. Encoratjar els joves a participar d’aquest òrgan de debat sobre les necessitats dels ciutadans del país d’edats compreses entre els 15 i els 35 anys és un dels reptes d’un Fòrum que mai ha aconseguit un arrelament gaire important entre el teixit associatiu juvenil del país.

Les qüestions a tractar durant l’assemblea digital, a banda d’escollir els càrrecs que escaigui per a la taula permanent, són aprovar la liquidació dels comptes de l’exercici 2022; acordar el pla anual 2023 del Fòrum; actualitzar la taula de salaris; i ratificar la creació de la Comissió de treball sobre l’acord d’associació amb la Unió Europea i, també, la creació de la Comissió de treball sobre salut mental i hàbits saludables.

Etiquetes

Comentaris

Trending