El Fòrum de la Joventut contracta un director

Es vol potenciar l'entitat perquè pugui complir els objectius estipulats per la llei

Foto de família després de la presentació de l'estudi encarregat pel Fòrum a la Fundació Marianao.
Foto de família després de la presentació de l'estudi encarregat pel Fòrum a la Fundació Marianao. ARXIU

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra (FNJA) contractarà un director amb l'objectiu de potenciar una entitat que des de la seva creació ha anat amb alts i baixos i sense aconseguir mai la visibilitat i la representativitat per un òrgan que disposa d'un ampli pressupost, i la creació del qual va ser aprovada pel Consell General.

El BOPA publica tots els requisits a la convocatòria de la plaça que ha de contribuir a l'impuls del Fòrum. El mes de febrer passat,la desena assemblea va servir, entre altres coses, per renovar la Taula permanent de l’ens. Van ser escollits Jorge Romero, Pol Castillo, Mario Giménez, Alejandro Corrales, Joan Toribio i Oriol Servera. Van votar 66 joves.

Per millorar la participació juvenil s'ha encarregat un estudi a la Fundació Marianao de Sant Boi del Llobregat. L'objectiu és donar eines del FNJA, que es troba amb dificultats per implicar al jovent i no arriba a complir els objectius establerts. El president del FNJA, Joan Toribio, reconeix que l’organisme està “molt lluny de complir els objectius estipulats per la llei” i que “els índexs de participació van caient”. Entre altres raons, perquè el funcionament es basa en el voluntariat i això “fa que sigui inconstant”. A banda,  afirma que en el col·lectiu femení, la implicació encara és més baixa “i ens costa superar aquesta barrera, tot i haver contactat amb els col·lectius feministes”.

Comentaris

Trending