La Fira d'Andorra la Vella tanca amb 70.000 visitants

La cònsol major, Conxita Marsol fa un valoració molt positiva afirmant que "ha estat la porta d'obertura cap a la normalitat" després de la pandèmia

Comentaris

Una parella és obsequiada aquest diumenge amb un estoig amb dues petites plantes amb llavors d’herbes aromàtiques.
Una parella és obsequiada aquest diumenge amb un estoig amb dues petites plantes amb llavors d’herbes aromàtiques. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

La Fira d'Andorra la Vella tanca portes amb 70.000 visitats i la satisfacció del comú expressada aquest diumenge per la consol major, Conxita Marsol. "S'ha demostrat que els ciutadans d'aquest país tenen ganes de tornar a la normalitat. Estem contents. Els espais exteriors han funcionat molt bé amb activitats constants amb l'espai d'associacions, les parades del riu, tot en general".

Marsol diu que "la fira ha estat la porta d'obertura cap a la normalitat i les xifres són les que havíem previst". Ha afegit que "és un espai de retrobament entre els ciutadans, i s'han fet moltes transaccions. A més, el temps ha acompanyat i els nostres ciutadans han tingut un comportament exemplar amb la mascareta. Pràcticament no s'ha hagut d'avisar a cap persona perquè se la posés amb tota la gent que ha passat". En relació a les associacions ha indicat que "és un bon aparador per a elles i nosaltres sempre hem estat al seu costat".

Ha reiterat que ara és el moment de començar en els canvis per a dotar a la fira d'un nou format, coincidint amb la posada en marxa del nou recinte multifucional. "Ara volem gaudir d'aquesta fira com cada any. La volíem gaudir però som conscients que a partir d'ara haurem de fer canvis perquè el nou recinte no serà tan gran com aquest. Ara hem de valorar i veure com ho enfoquem".

Marsol ha volgut fer esment a l'èxit que ha tingut l'espai dedicat a la bicicleta. "Ens ha anat molt bé fer aquesta petita mostra per constatar que estem en el bon camí". Aquest dilluns s'inicien les obres que han d'acollir el futur centre de la bicicleta que s'ha d'inaugurar a la primavera. "Serà un nou espai amb aquest concepte d'interactivitat i a la gent li agrada". La instal·lació s'ubicarà a l'edifici Àgora.

BALANÇ POSITIU DELS VEHICLES

A l'hora dels balanços, els concessionaris també han n'han fet un de positiu i que algunes de les transaccions s'hauran de tancar durant la pròximes setmanes. Esperen que la fira sigui el punt de partida per assolir les xifres del 2019, abans de la pandèmia. El vehicle híbrid és el que ha despertat més interès entre els assistents. Segons han explicat els venedors, la fira és la millor oportunitat per veure els cotxes fora dels concessionaris i tots agrupats en un mateix recinte. El termin de lliurament de vehicles ha estat un dels neguits dels visitants. Algunes de les marques representades ja no donen directament un termini per al lliurament. Els concessionaris més importants han venut una quinzena de cotxes i saben que la presència en el certamen és fonamental perquè va dirigida totalment al client del país.

En el darrer dia s'han representat al recinte firal diversos espectacles com el de cants i balls de Rússia, exhibicions de gimnàstica artística i rítmica, o la del Grupo de Bombos Casa Trás os Montes de l'Associació casa Trás-os-Montes i Alto Douro.

LES ESTACIONS, SATISFETES

La Fira d’Andorra la Vella ha suposat també un punt de partida per l’inici de la temporada d’hivern. Vallnord-Pal Arinsal ha igualat els resultats en vendes de la darrera edició al 2019, però destaca que els clients es decanten cada cop més per la compra en línia. Josep Marticella, director general d’EMAP,  afirma que una gran part de les unitats de forfets, que tradicionalment es venien a la Fira, ja s’havien venut en línia. Tot i així, subratlla que els resultats són “molt positius,ja que igualen les vendes del 2019”.

Des de Grandvalira també han mostrat la seva satisfacció per la marxa de la fira. Recorden que el forfet de temporada 2021-2022 encara pot adquirir-se a un preu promocional: 375€ per als residents i 740€ per als no residents. A partir del 9 de desembre el preu de venda al públic es manté igual per als residents, però passa a ser de 935€ per als no residents.  En el cas d’Ordino Arcalís, els residents fidels a Andorra pagaran 185,25€, davant dels 484,50€ dels no residents. Els residents que adquireixin el passi per primera vegada podran fer-ho a un preu de 195€, davant dels 510€ per a nous clients no residents.

-

-

Comentaris

Trending