Fase groga durant unes hores al Port d’Envalira a causa de la neu

L’enfarinada, que fins fa uns dies era subtil i pràcticament aigua, avui ha caigut amb més consistència a partir dels 2.000 metres, dificultant la mobilitat durant una estona del matí

Una imatge del Pas de la Casa.
Una imatge del Pas de la Casa.

Aquest matí l’enfarinada a les zones més elevades del país ha sigut consistent. D’aquesta manera, es pot veure que, a partir del Tarter, el mantell blanc és cada vegada més consistent. Per aquest motiu, el servei de Mobilitat s’ha vist obligat a decretar fase groga per passar al Port d’Envalira a les set, però ja s’ha donat per finalitzada.

La nevada ja ha remès i ha permès alçar la fase groga de pas al Port d’Envalira. Però ha deixat un mantell blanc que és més consistent cap al Pas de la Casa. Aquestes precipitacions es corresponen a la pertorbació Blas, que mantindrà la nuvolositat durant tot el divendres, amb pluja dispersa a l’est del país.

Dissabte, però, s’espera assolellat, amb una tímida pujada de les temperatures. Per diumenge s’espera un nou embossament d’aire fred que farà que caiguin de nou de manera marcada, i hi haurà un increment de la força del vent.

 

Comentaris

Trending