L'expert Pablo Foncillas analitzarà el futur del comerç després de la Covid

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) coorganitza en el marc del projecte CCI PirineusMed una conferència en línia amb el popular economista

Comentaris

Cartell de la conferència de Pablo Foncillas.
Cartell de la conferència de Pablo Foncillas. CCIS

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) coorganitza en el marc del projecte CCI PirineusMed una conferència en línia sobre l'impacte que la crisi sanitària i el confinament per la pandèmia de la Covid-19 ha tingut sobre la demanda i com pot influir en l’oferta. La cita és el pròxim dia 18 a les 12h i cal fer una inscripció prèvia. Fins el moment, hi ha 170 inscrits. El ponent serà Pablo Foncillas.

Llicenciat en Dret i MBA de l’IESE Business School, actualment dedica una part important del seu treball a la investigació i publicació de temes relacionats amb l’entorn digital. En la seva trajectòria professional, ha impartit classes a Espanya, Europa, Llatinoamèrica i als Estats Units.

Ha estat  director comercial de Port Aventura, director de màrqueting de Spanair i director general adjunt de la cadena americana de càtering Aramark a Espanya. Ha escrit un llibre que és tot un èxit de vendes 'Winners: el método para ganar clientes en la era de Amazon', just en un moment on aquesta empresa s’ha situat com a reina absoluta del mercat de l’'e-commerceFoncillas ja va oferir una conferència a Andorra la Vella l'any 2016 convidat per Reig Capital Business Lab.

Foncillas creu que ara mateix és important desenvolupar aliances i treballar amb tothom qui pugui aportar qualsevol cosa al negoci, tant si són clients com proveïdors o competidors. També aposta per ampliar els serveis als clients com el lliurament a domicili o els programes de subscripció a un producte. La inscripció a la conferència és gratuïta.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending