Euronews ‘desapareix’ momentàniament de l’oferta de canals de la TDT

Andorra Telecom treballa per recuperar la cadena, que es rebia via satèl·lit i que quan torni en cap cas serà en llengua francesa

Missatge que apareix a la televisió en intentar sintonitzar el canal.
Missatge que apareix a la televisió en intentar sintonitzar el canal.

Si algú seguia amb habitualitat la cadena informativa Euronews a través de l’oferta de la TDT es deu haver fixat que fa uns quants dies que no ho pot fer. Que no hi ha manera de sintonitzar aquest canal. Certament, hi ha un problema de tipus tècnics en relació amb el qual Andorra Telecom està treballant. Hi haurà solució però no està clar. El que sí que és segur és que quan es recuperi no es podrà seguir en llengua francesa.

Fonts de l’operadora han explicat que Euronews és un canal que s’agafava via satèl·lit i que es pot continuar consultant a través d’Internet. Per la TDT no perquè ha deixat d’emetre’s pel satèl·lit de referència. El canal s’ofereix en tres idiomes diferents. Fins ara hi havia seleccionat el francès. En breu es pretén recuperar el canal, d’una audiència relativament baixa, segons les fonts d’Andorra Telecom consultades. En francès de ben segur no es podrà tornar a veure. Segurament s’optarà per l’opció de la llengua anglesa.

Comentaris (1)

Trending