Els Encants d’Unicef recaptarà per a les nenes de l’Afganistan

L’onzena edició de la venda de productes de roba i complements de marques de luxe es durà a terme el 7 i 8 de juny a ‘The Embassy’

Nenes jugant a l'Afganistan
Nenes jugant a l'Afganistan

El Comitè d’Andorra de l’Unicef ha organitzat l’onzena edició dels Encants. Els pròxims 7 i 8 de juny se celebrarà la venda de productes de roba i complements de marques de luxe amb l’objectiu de recaptar diners per als projectes de l’entitat. Aquest any es destinaran íntegrament per a les nenes de l’Afganistan. Tindrà lloc a l’edifici ‘The Embassy’, a Andorra la Vella.

Els encants s’obriran al públic el dimecres 7 de juny a les 10:30h i tancaran les portes el dijous 8 de juny a les 20:00h. Al migdia també romandran oberts per a les persones que vulguin adquirir els productes. Es podran trobar peces de grans marques com Chanel, Gucci, Dolce&Gabbana o Loewe.

Unicef està present a Afganistan des del 1949. S’ha treballat per establir espais d’acollida per a les dones i nenes a les comunitats locals. Així mateix, dins del sector sanitari, s’ha donat suport per una atenció materna de qualitat, a més de proporcionar informació sobre higiene menstrual per a les dones i nenes. També s’ha proporcionat suplements vitamínics per prevenir l’anèmia entre els adolescents. Des de l’entitat s’han realitzat, en general, nombroses accions en la infància i adolescència al país.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending