Detectats set positius més entre els infants de les colònies de la Baronia a Encamp

Hi ha 21 casos entre els participants i dos en els monitors després dels darrers cribratges que s'han dut a terme al segon torn

Vista parcial de la casa de colònies de la Baronia.
Vista parcial de la casa de colònies de la Baronia. ARXIU

El brot de coronavirus a les colònies d'Encamp suma 23 casos després dels set que s'han detectat entre els infants a les darreres hores, El primer es va diagnosticar divendres passat i va ser el d'una nena, Els afectats van participat en el segon torn de les colònies de la Baronia, als Cortals d'Encamp que van acabar el dimecres passat. El tercer torn s'ha ajornat per l'afectació o el confinament dels monitors.

Des del moment de la detecció dels casos, s'han seguit les instruccions i els protocols del ministeri de Salut i s'ha informat ràpidament a les famílies.  La majoria d'ells són asimptomàtics o amb simptomatologia lleu. En les primeres proves van sorgir 16 casos (14 infants i dos monitors). Es continuen fet controls entre els 50 assistents al torn.

D'altra banda, i segons informa el ministeri de Salut, des de divendres passat el total de casos ha estat de 69 amb un total de 14.747 afectats pel virus des de l'inici de la pandèmia, el mes de març de l'any passat.

Una imatge de l'alberg de la Baronia.

Relacionat

Que fer-se una TMA abans de les colònies fos una recomanació hauria facilitat el brot encampadà

-Seguirà ampliació-

Comentaris (4)

Trending