“Des que Andorra m’ha acollit, m’ha canviat la vida”

El Govern commemora amb un audiovisual el Dia mundial de les persones refugiades, amb el sirià Sharbel com un dels protagonistes

y4kHrLJtRc mQNqP

Sharbel és un dels refugiats sirians que fa dos anys va arribar al Principat com a refugiat. Després d’aquest temps està plenament adaptat al país, que considera molt segur alhora que molt diferent a d’altres territoris que coneixia. Ell és un dels protagonistes d’un petit audiovisual que el Govern ha compartit a les xarxes socials per commemorar el Dia mundial de les persones refugiades.

“Des que Andorra m’ha acollit, m’ha canviat la vida”, assegura un Sharbel en un muntatge on també apareixen la directora de Polítiques d’Igualtat, Mireia Porras; o la directora de Cooperació i Afers Multilaterals del ministeri d’Afers Exteriors, Florència Aleix; la secretària d’Estat d’Afers Socials, Teresa Milà; el director de la Creu Roja, Jordi Fernàndez; o els mossens Ramon Sàrries, arxipreste de les Valls; i Pepe Chisvert, rector de San Julià.

Tots ells destaquen la implicació del Principat en acollir persones procedents del conflicte bèl·lic sirià -de fet, fa pocs dies va arribar una nova família després que la pandèmia hagués frenat el projecte- i el fet que Andorra ha estat sempre i històricament una terra d’acollida. Una altra cosa és la procedència, cada vegada més diversa, de les persones que acaben aterrant al país.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending