Els demandants inscrits al Servei d’Ocupació baixen a 1.296

Aquesta davallada suposa una lleugera millora del 2% respecte a les dades de febrer, però la situació continua sent molt sensible

El ministre portaveu, Eric Joval, a la compareixença posterior al Consell de Ministres.
El ministre portaveu, Eric Joval, a la compareixença posterior al Consell de Ministres. Govern d'Andorra

El ministre portaveu, Eric Jover, ha anunciat que el nombre de demandants al Servei d’Ocupació (SOA) a final del mes de març és de 1.296. Tot i que la xifra continua sent elevada, representa una lleugera millora enfront dels 1.323 inscrits de febrer. Concretament, una davallada del 2%. Jover ha indicat que, malgrat això, la situació continua sent molt sensible.

Les esperances per millorar aquestes dades recauen en el fet que es pugui restablir la mobilitat i, amb això, es tornin a obrir comerços i a reprendre altres activitats econòmiques. Respecte al nombre total de llocs oferts pel servei és de 486 a finals de març. Aquesta xifra també suposa un augment del 28,9% respecte a febrer, que va tancar amb 377 ofertes. En aquest cas, Jover també ha insistit que, tot i que es tracta d’una millora, continua sent mínima.

La xifra de persones que reben ajut per desocupació també ha patit una lleugera davallada al mes de març. 265 persones percebien la prestació, sent 120 per desocupació involuntària i 145 per ocasional d’activitats relacionades amb la temporada de neu. En febrer, aquestes dades corresponien amb un total de 288, 137 per desocupació involuntària i 151 per la temporada de neu.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending