L'edició hivernal de la Massana Fogons deixa més d'un centenar de plats venuts en cada restaurant

El Menú Calçots estarà disponible fins al mes d'abril i, fins al moment, els restauradors la qualifiquen de rècord

Comentaris

Un dels plats preparats en les Jornades hivern a la cuina
Un dels plats preparats en les Jornades hivern a la cuina

Les jornades gastronòmiques de l'hivern de la Massana han arribat a la seva fi amb bones sensacions pels restaurants i clients. El Menú Calçots, però, s'allarga fins a l'abril i s'espera superar les xifres d'edicions anteriors.

Les Jornades de Cuina d'Hivern d ela Massana Fogons han abaixat el taló amb una molt bona acollida entre el públic i una bona valoració dels participants. En aquest sentit, ressalten que, de mitjana, s'han venut més d'un centenar de plats en cada restaurant i els clients s'han mostrat oberts a descobrir plats i productes locals.

Tot i aquesta oferta gastronòmica ha finalitzat, en diferents locals es pot trobar el Menú Calçots, que s'allargarà fins al mes d'abril. De fet, aquesta proposta també està tenint una magnífica acollida i és que, segons alguns restauradors, estan tenint una temporada de rècord.

Des del comú massanenc, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, considera que les jornades gastronòmiques estan consolidades i que "són un referent per al públic local i atrauen els turistes", ajudant d'aquesta manera a dinamitzar la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending