La crisi sanitària ha generat 52 BOPA extres amb 112 decrets i 74 avisos

Durant algunes setmanes en el pic de la pandèmia s'ha arribar a publicar un butlletí diari

Pàgina d'inici del BOPA.
Pàgina d'inici del BOPA. Altaveu

La crisi sanitària amb els seus decrets, ordres ministerials i lleis ha fet que des de l’11 de març i fins a la data hagin aparegut 52 números extres del Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). Una xifra espectacular si es compara amb l’any passat.  Aquests butlletins han recollit 112 decrets i 74 avisos.

 

L’any  passat es van publicar 112 butlletins en total dels quals 60 eren extres. Aquest any ja n’hi ha 91, 52 extres quan encara tot just estem al juliol i queden cinc mesos de l’any, amb la qual cosa la xifra pot ser de rècord absolut.

La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha generat un augment de feina pels gestors del BOPA, que depén de la Secretaria General del Govern. En el  període fort de la pandemia hi ha hagut setmanes amb un butlletí diari.

Des de l’any 2015, el BOPA només es publica en format electrònic, una mesura que va suposar en el seu momento un estalvi d’uns 70.000 euros. Una altra decisió que es va pendre en aquell moment va ser el dret a l’oblit, que que preveu que un cop passa el temps necessari d'exposició d'una publicació amb dades personals, s'elimini de la visualització pública. Es va millorar el motor de recerca, es va introduir la possibilitat de consultar-lo en dispositius mòbils, i de poder seleccionar la informació que l'usuari vulgui rebre en forma d'alerta. 

Etiquetes

Comentaris

Trending