La Creu Roja rep un donatiu de 2.257 euros per a la botiga solidària

El Centre Comercial Andorrà va promoure una acció solidària entre els seus clients el passat dia 14

Montse Resina (CCA) i Jordi Fernández (Creu Roja) amb el xec.
Montse Resina (CCA) i Jordi Fernández (Creu Roja) amb el xec. CCA

El Centre Comercial Andorrà (CCA) ha fet una donació de 2.257,37 euros a la Creu Roja que és la recaptació aconseguida en una acció promoguda amb motiu de l'aniversari de la Constitució, el passat dia 14. Un percentatge de les compres dels clients s'ha destinat a la campanya.

El xec ha estat entregat per Montse Resina, directora de Màrqueting de Centre Comercial Andorrà a Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana, i el seu import serà destinat a la botiga solidària d’aquesta entitat.

El compromís que el grup CCA té amb la societat andorrana i especialment amb els col·lectius més vulnerables, en uns moments com els que estem vivint a causa de la Covid-19, ha motivat aquesta campanya solidària en suport a les persones que més estan patint avui en dia, i que la pandèmia ha agreujat.

Aquesta acció entra en el marc de la responsabilitat social corporativa del grup, que també inclou altres accions solidàries de col·laboració constant, en suport al país. Tal com diu Montse Resina “La nostra filosofia d’empresa ens porta a estar al costat de les persones que ho estan passant malament, que travessen situacions d’especial dificultat, a través de la col·laboració amb diferents entitats del país, molt especialment amb la Creu Roja Andorrana, que està fent una tasca molt important d’ajuda social”.

Etiquetes

Comentaris

Trending