Correus espanyols canvia de seu a Sant Julià per anar a una oficina més espaiosa

El nou despatx s'inaugura aquest divendres i s'ubica enfront de l'anterior, a l'avinguda Verge de Canòlich, a tocar de la plaça Major

Comentaris

La nova oficina de correus espanyols a Sant Julià.
La nova oficina de correus espanyols a Sant Julià. B. N.

Correus espanyols es trasllada aquest divendres a una oficina situada pràcticament enfront de l'actual. Aquest dijous s'estava fent el trasllat de materials i diversos estris al nou local que permetrà guanyar més espai que en el despatx de la plaça Major on l'atenció al públic es duia a terme en un recinte molt estret.

El nou local està situat als baixos de l'edifici de Casa Esteve i s'hi accedeix per l'avinguda Verge de Canòlich. Als darrers mesos i amb la pandèmia, l'oficina ha tingut un augment notable de feina amb un increment de la paqueteria. L'impacte del confinament ha contribuït a que mes gent utilitzi els enviaments i el fet, també, que cada vegada hi ha més gent que compra en línia. Cal recordar que a Andorra resideixen un gran número de ciutadans espanyols.

L'afluència a l'oficina laurediana fa que sovint els clients hagin de fer cua a la vorera ja que les restriccions sanitàries limiten l'aforament a l'interior.  El nou local també és mes lluminós. Anteriorment havia acollir un botiga d'arranjaments de roba i una tenda d'esports.

 

Comentaris

Trending