El consolat dels Estats Units a Barcelona i Andorra Business convoquen 15 beques per a emprenedores

El programa, que tindrà lloc entre maig i octubre, es desenvoluparà en col·laboració amb l’Associació de Dones d’Andorra (ADA)

El ministre, Jordi Gallardo; i l'ambaixadora Julissa Reynoso, durant la presentació.
El ministre, Jordi Gallardo; i l'ambaixadora Julissa Reynoso, durant la presentació. ANDORRA BUSINESS

El Consolat General dels Estats Units a Barcelona en col·laboració amb Andorra Business convoquen la primera edició del programa gratuït de formació per a dones emprenedores del govern estatunidenc Academy for Women Entrepreneur (AWE), que tindrà lloc entre maig i octubre a Andorra. El programa es desenvoluparà en col·laboració amb l’Associació de
Dones d’Andorra (ADA).

La convocatòria està oberta a emprenedores de qualsevol nacionalitat, residents a Andorra, que hagin creat una startup en els darrers quatre anys o que tinguin una idea avançada i estiguin a punt de posar-la en marxa. Totes les participants formaran part de la gran xarxa global d’emprenedores AWE que compta amb més de 16.000 dones de 80 països d’arreu del món.

L’ambaixadora dels Estats Units a Andorra i Espanya Julissa Reynoso, ha explicat que “amb aquesta iniciativa volem que les dones desenvolupin tot el seu potencial econòmic com a emprenedores i connectar-les a una gran xarxa global de dones emprenedores
d’arreu del món que també han participat a AWE. Avui, més que mai, cal garantir que les dones tinguin totes les oportunitats possibles per contribuir a la reconstrucció de l’economia mundial”. Per la seva banda, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, ha destacat que “el país compta amb un teixit d’emprenedores molt important, algunes de les quals reconegudes internacionalment. Les 15 professionals seleccionades pel programa AWE podran ampliar encara més els seus coneixements i contactes el que repercutirà molt positivament en els seus negocis. Els resultats es podran veure ben aviat”.

Gallardo també ha avançat altres accions que prepara Andorra Business per a emprenedores a l’Andorra Business Market del proper mes de maig, una sessió d’emprenedoria femenina per a finals d’any i diversos actes entre emprenedores i partners a Barcelona, Tolosa i Madrid que tindran lloc el 2023.

AWE és un programa d’emprenedoria gratuït finançat pel Departament d’Estat dels EUA que té com objectiu impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors liderats per dones. El programa ofereix a les emprenedores que hi participen una combinació de classes magistrals, així com la formació virtual intensiva DreamBuilder, impartida per l’escola de negocis dels EUA Thunderbird, de l’Arizona State University. Aquesta formació empresarial té com a objectiu donar suport al desenvolupament i al creixement d’un negoci o projecte emprenedor i potenciar les habilitats de les emprenedores en l’àmbit empresarial.

Etiquetes

Comentaris

Trending