Consellers i tècnics comunals s’afegeixen als treballs del Pla Nacional de Joventut

Es vol fomentar la participació activa dels joves a tots els nivells i, alhora, reforçar la coordinació dels diferents actors implicats en aquesta matèria

Comentaris

Una de les sessions de treball d'aquest dimarts.
Una de les sessions de treball d'aquest dimarts. TANDEM-MARIANAO

 

Els consellers comunals i els responsables i tècnics de Joventut han participat aquest dimarts en la reunió del 'focus group' per elaborar el Pla Nacional de Joventut.  Tandem-Marianao està confeccionant el treball de camp.

L'elaboració del pla es va adjudicar el passat mes de desembre l Tandem-Marianao també haurà de proposar mecanismes que afavoreixin la participació juvenil durant tot el procés de confecció. Per assolir aquests objectius, prèviament, ha hagut d’elaborar una diagnosi sobre la situació de la joventut a Andorra, incorporar tots els documents i propostes ja existents (com l’Acord de Joventut o el Pla Nacional d’Infància i Adolescència), analitzar el rol dels actors implicats en l’àmbit de la joventut o recomanar indicadors per fer el seguiment del PNJA; entre d’altres.

Amb el PNJA també es té l’objectiu de fomentar la participació activa dels joves a tots els nivells del treball de joventut i, alhora, reforçar la coordinació dels diferents actors implicats en aquesta matèria. El nou pla s’alinearà amb les recomanacions del Consell d’Europa i amb l’Estratègia de la Unió Europea per a la Joventut 2019-2027.

Etiquetes

Comentaris

Trending