Comentaris indignants per adaptar-se a les persones amb mobilitat reduïda

Una empresa ha denunciat els fets a les xarxes socials, piulada a la qual ha respost l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra

Persona amb cadira de rodes
Persona amb cadira de rodes

Quan una empresa adequa les seves instal·lacions perquè les persones amb mobilitat reduïda o amb qualsevol mena de dificultat tingui un millor accés, el que menys espera és rebre comentaris despectius i de mal gust. Però aquest ha sigut el cas d’una entitat andorrana, que ha denunciat els fets a Twitter, amb una piulada en la qual ha mencionat a l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra, que ha respost mostrant la seva indignació pels fets.

“Nosaltres som molt conscients que el llenguatge crea realitats”, ha indicat Inés Martí, presidenta d’Autea, parafrasejant la publicació que ha fet l’associació en resposta a la denúncia de l’empresa. Ha continuat indicant que “és necessari que acabem amb aquestes paraules que denigren a les persones”. I així han versat totes les respostes a la piulada inicial.

L’empresa, en un altre missatge, ha indicat que probablement es denuncien els fets, però es desconeix si finalment es portarà endavant. Martí ha indicat que és molt complicat denunciar cadascuna de les coses indignants que succeeixen, però que “no hem de permetre que continuï passant”.

 

Comentaris (4)

Trending