La col·lecta solidària permet a la Creu Roja recollir 8,5 tones d’aliments

Arròs, pasta, conservs i llegums són els productes que més s’han donat; ara els que més fan falta són els destinats a l’alimentació infantil i elements de neteja i higiene

Un dels magatzems de la Creu Roja.
Un dels magatzems de la Creu Roja. creu roja

La col·lecta solidària organitzada per la Creu Roja durant el cap de setmana ha permès recollir gairebé 8,5 tones d’aliments, després de l’últim balanç efectuat. L’àrea social de l’entitat ha celebrat les moltíssimes donacions rebudes i ha admès que “les expectatives han sigut superades i de molt”. Arròs, pasta, conserves i llegums han estat els productes més lliurats, mentre que els que més fan falta, almenys ara per ara, són els destinats als infants i elements de neteja i higiene.

En concret i exactament, la campanya ha permès recollir 8,446 tones d’aliments i productes. A banda dels citats, també s’han rebut grans quantitats de llet i oli. La recol·lecta es va fer durant tot el cap de setmana a través de 18 establiments diferents del país i els productes i aliments es destinen a aquelles persones sense recursos que acudeixen a la Creu Roja per intentar poder-se abastir.

La Creu Roja Andorrana ha agraït moltíssim tant les aportacions rebudes com la col·laboració dels 18 establiments del país, que han posat a disposició els seus punts de pagament fent que les donacions fossin d’aquesta manera facilitades, a més d’haver difós mitjançant els seus canals de comunicació la campanya. Els establiments directament també han fet aportacions i promocions especials.

Un carret amb productes aquest dissabte en un centre comercial d'Andorra la Vella.

Relacionat

Seguiment massiu de la campanya de recollida d'aliments de la Creu Roja

El fet de poder ser presents a totes les parròquies i també al Pas de la Casa ha sigut també un plus afegit pel que fa a la resposta de la població que no es veia obligada a desplaçar-se per sumar-se a la col·lecta solidària. L’entitat recorda que aquesta acció no hagués sigut tampoc possible, sense l’ajuda dels 150 voluntaris mobilitzats per a l’ocasió, que han sigut els grans prescriptors de la donació animant de manera molt proactiva els compradors en agafar una cosa més en el llistat de la compra per donar-ho als qui ho necessiten.

Els voluntaris també han fet una “tasca increïble” de logística per col·lectar i organitzar totes les aportacions entre els comerços i el local d’emmagatzematge. La distribució es farà mitjançant les xarxes de suport social de cada parròquia i col·laborant amb Càritas i el ministeri d’Afers Socials, així com directament a través del programa social de l‘entitat, Creu Roja Solidària.

Comentaris

Trending