CityXerpa se suma al recapte per Ucraïna i facilita les donacions amb la seva app

Les aportacions se sumaran als 55.000 euros anunciats per Creu Roja que es destinaran a les despeses dels combois i a l'ONG internacional

Amb la comanda a domicili de CityXerpa es poden fer les donacions
Amb la comanda a domicili de CityXerpa es poden fer les donacions

La primera xifra és d'uns 55.000 euros, però ben aviat aquesta creixerà i és que City Xerpa posa a disposició la seva aplicació perquè es puguin realitzar les aportacions, amb un mínim de 5 euros, en el mateix moment en què es fa la comanda de menjar a domicili.

Des de l'esclat del conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia, Creu Roja va obrir comptes en els diferents bans perquè aquelles persones que volguessin fessin una donació. Ara, aquestes aportacions són molt més ràpides i senzilles amb la possibilitat de realitzar-les des de l'aplicació per a comandes a domicili de CityXerpa i que porta per lema #TapForPeace.

A l’App, des del passat 7 de març, està activada una categoria especial en la qual els usuaris poden fer una donació des d'un mínim de 5 € i sense límit màxim d’import.

La Creu Roja s'encarregarà de gestionar l'ajut.

Relacionat

Compte solidari de la Creu Roja Andorrana i l’Associació d’Ucraïnesos al Principat

Tot el que es recapti farà créixer la xifra de gairebé 55.000 euros que Creu Roja Andorrana va anunciar dimarts al migdia. Cal recordar que aquests diners aniran destinats a sufragar les despeses destinades als diferents combois que s'enviïn amb ajuda humanitària des del Principat i la resta aniran es donaran a l'ONG internacional perquè pugui executar les seves actuacions en casos d'emergència.

Etiquetes

Comentaris

Trending