El cinema sord i el seu món a debat amb els deu directors dels curts dels Premis SIGNEMA 2023

El proper 9 de setembre, el mateix dia que es farà l’entrega de guardons, pel matí es durà a terme al Centre de Congressos d’Andorra la Vella una taula rodona

Una escena del curtmetratge 'Sorda', de Núria Muñoz.
Una escena del curtmetratge 'Sorda', de Núria Muñoz. SIGNEMA

En el marc dels actes previstos durant el cap de setmana del primer festival Internacional de Cinema en Llengua de Signes d’Andorra (SIGNEMA), el dissabte 9 de setembre a partir de les 9 del matí es farà una trobada al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb l’objectiu de debatre sobre la història, l’actualitat i el futur del cine sord així com tot el que pugui sorgir entorn aquesta temàtica i, òbviament, entorn al món de les persones sordes i el seu dia a dia en la societat.

El ‘workshop’, que serà obert a tothom qui ho vulgui i amb accés gratuït, comptarà amb la presència dels dei directors de cine sord, que han estat seleccionats amb el seus curtmetratges per participar als Premis SIGNEMA 2023 que, a la tarda, es projectaran a l’Auditori Nacional. Paco López (Film: Casa Alavedra), Núria Muñoz (Film: Sorda), Fabien Geret (Film: Le chéri parfait), Laura Díaz (Film: Bombón), Julien Bourges (Film: Monsieur Michel), Josep Boronat (Film: On ets?), Lorena Sauvanet (Film: Toi & Moi), Sylvain Gélinas (Film: Dans l’eau chaude), Juan Sebastián Patiño (Film: Carolina) i Elisabet Terri (Film: Noria), participaran en aquest debat que serà moderat, entre altres, pel director artístic del festival: Lázaro Contreras.

I el mateix dissabte a la tarda (a partir de 2/4 de 5) a l’Auditori Nacional d’Andorra a Ordino, es presentaran els 10 curtmetratges participants d’aquest primer festival internacional de cine en llengua de signes d’Andorra que promou una empresa del país que es dedica a la gestió d’APPs inclusives. Sobre les 8 de la tarda és prevista l’entrega dels Premis SIGNEMA 2023 on es guardonarà el millor curtmetratge, la millor direcció, millors actors i actriu, millor guió i un premi especial d’Andorra. L’entrada a la gala costa entre 18 i 23 euros.

Comentaris

Trending