La Cimera Iberoamericana porta música internacional a Andorra

Entre els dies 16 i 18 d’abril es realitzarà un cicle de concerts de curta durada a càrrec del duet format per David Font i Unai Gutiérrez

David Font, part del duet que actuarà al cicle de concerts
David Font, part del duet que actuarà al cicle de concerts Twitter Fundació ONCA

‘El so iberoamericà s’enfila per Andorra’ és el nom que rep el cicle de concerts de curta durada que recorrerà totes les parròquies amb música ibèrica i sud-americana. Les actuacions es portaran a terme de la mà del duet andorrà format per David Font i Unai Guitérrez i es faran el 16, 17 i 18 d’abril. Aquests actes s’emmarquen dins de la cimera que acull el principat.

El programa musical d’aquest cicle de concerts consta d’un total de nou peces, on s’escoltaran danses i melodies de diferents estils i procedències. Algun dels compositors que es podran reconèixer seran Càstor Pérez, Ariel Ramírez o Álvaro Carrillo. Des de la Fundació ONCA, organitzadora dels actes, han explicat que volen presentar una “proposta per oferir el so més característic de la Cimera Iberoamericana”.

També s’interpretarà la ‘Dansa de Canillo’, una peça de recent creació a càrrec del comissari artístic de la fundació, Albert Gumí, i estrenada al Concert de la Constitució. Fins llavors, Canillo era l’única parròquia que no comptava amb una dansa tradicional. El director i gerent de la Fundació Cimera Iberoamericana ha assegurat la importància de què aquest esdeveniment no tingui únicament un impacte polític, empresarial i de cooperació. Així, Joval ha indicat que volen apropar a la ciutadania “petites mostres d’aquesta profusió creadora iberoamericana”.

El cicle de concerts ha estat organitzat per la Fundació ONCA, emparada pel govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, juntament amb la Fundació Cimera Iberoamericana i els set comuns del país. La primera actuació serà el dia 16 d’abril, a Sant Julià de Lòria, els següents dies es podran gaudir dels espectacles a la resta de parròquies, finalitzant el dia 18 a Encamp. Totes les actuacions seran gratuïtes, tot i que es comptarà amb aforament limitat per mantenir els protocols establerts pel ministeri de Salut.

Etiquetes

Comentaris

Trending