Carisma entrega 5.000 euros a la Massana, Escaldes i Sant Julià de Lòria per a projectes socials

Són els resultats del primer any en el nou local de la Massana que els ha donat més visibilitat i, per tant, incrementar en donacions i vendes

Entrega dels diners a la Massana.
Entrega dels diners a la Massana. Eduard Comellas

15.000 euros és el que ha repartit l'entitat benèfica, a parts igual pels comuns de la Massana, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, per commemorar el primer aniversari de la nova ubicació de la botiga de la Massana. Un canvi que els ha permès guanyar en visibilitat i, com a resultat, han incrementat les donacions i les vendes.

Carisma està de celebració. Fa un any, l’entitat benèfica va traslladar el seu local de la plaça de la Ciutadania a l’avinguda Sant Antoni, just al costat de les escales d’accés al Comú de la Massana, i per commemorar-ho farà entrega dels xecs als comuns col·laboradors. En concret, cadascun rebrà 5.000 euros perquè els destinin a projectes socials.

Una quantitat que, com ha indicat l’encarregada de la botiga de la Massana, Mercedes Riaño, “ens permet estar orgullosos” i és que el canvi ha estat “molt positiu”. Amb la nova localització els ha permès guanyar en visibilitat i això s’ha traduït en “més donacions i vendes”, així com “s’ha convertit en la botiga de segona mà de referència”.

De fet, ha fet augmentar la feina que s’estan plantejant ampliar l’horari d’obertura que, fins ara és al matí de dimarts a dissabte i dimecres també a la tarda. “És una proposta que està sobre la taula, però, ens ho plantegem de cara a setembre”, ha apuntat Riaño. Diferent és el cas de Sant Julià i Escaldes-Engordany on donen treball a usuaris de l’Escola de Meritxell perquè aprenguin habilitats de cara a un futur, i, per tant, obren mati i tarda de dilluns a divendres per “donar possibilitats a més persones”.

En tot cas, el que va començar ara fa dotze anys amb un petit espai cedit pel comú massanenc ha crescut fins a comptar amb la  col·laboració de dues corporacions més i participar amb altres entitats de caràcter social per a persones amb risc d’exclusió social o discapacitats.

Etiquetes

Comentaris

Trending