El cap de recursos humans de la policia carrega contra Ana Rosa Quintana

El membre del cos de l’orde ha retret a través de les xarxes socials els comentaris que la periodista va fer en relació a les vacunes comprades a l’estat veí i els ‘youtubers’ amb residència al Principat

El cap de recursos humans i membre del cos de policia, Raul Paz
El cap de recursos humans i membre del cos de policia, Raul Paz Wall Street Wolverine

El cap de recursos humans i membre del cos de policia, Raul Paz ha publicat un vídeo a les xarxes socials per criticar les declaracions realitzades per la periodista Ana Rosa Quintana al seu programa, les quals guarden relació amb la compra de les 30.000 vacunes per part del Principat a Espanya i amb els ‘youtubers’ que tenen la seva residència a Andorra.  

Concretament, el càrrec policial retreu a la periodista que declarés que Andorra és el país més ric d’Europa i, a més, un paradís fiscal. “Fa anys que el Principat va sortir de les llistes de paradisos fiscals i no és cert que siguem l’estat més ric d’Europa. Andorra té la seva imposició tributària, però és més suau que la d’Espanya. D’altra banda, al país som 25.000 andorrans i la resta són immigrants, molts d’ells espanyols”, ha defensat Paz destacant la “manca de solidaritat” de Ana Rosa Quintana. 

“Aquesta senyora treu foc pels queixals perquè Espanya ens ha venut per solidaritat 30.000 vacunes, sembla que no té contingut pel seu programa, però podria tenir-ho si parlés del seu marit. Si tant li molesta que els ‘youtubers’ vinguin a Andorra, els quals porten molt temps aquí participant de la nostra societat, invertint els seus diners i donant treball, que parli de Juan Muñoz Tamara”, ha argumentat el policia. “D’ell no ha dit res. Digui que és el seu marit i que se’l va imputar i va pactar una col·laboració amb la fiscalia, reduint la seva condemna de 8 anys a 11 mesos de presó”, ha afegit.  

Per últim, el càrrec policial també ha demanat a la presentadora que “parli també del seu exmarit, el periodista Alfonso Rojo, el qual sembla que estava investigat per col·laborar amb el comissari Villarejo. “Deixi en pau Andorra, deixi'ns tranquils, que ja ha quedat clar que vostè no és solidària”, ha conclòs.  

Al compte d’Instagram de Wall Street Wolverine, el qual pertany a ‘Invicthor’, un empresari i youtuber espanyol, el vídeo supera les 55.000 reproduccions i compta amb més de 200 comentaris en només 16 hores.  

Comentaris (23)

Trending